miercuri, 4 iulie 2012

Ministerul Tineretului și Sportului a semnat astăzi protocolul de colaborare cu Uniunea Europeană de Taekwondo


Ministerul Tineretului şi Sportului a semnat astăzi un protocol de colaborare cu Uniunea Europeană de Taekwondo.
Viceministrul Tineretului şi Sportului a avut astăzi o întrevedere cu Domnul Athanasios Pragalos, Preşedintele Uniunii Europene de Taekwondo (ETU), Gerrit Eissink, secretar general al ETU, Evghenii Kliucinikov, vice-preşedintele ETU şi Igor Iuzefovici, preşedintele Federaţiei Taekwondo WTF din Republica Moldova. Octavian Bodişteanu, Athanasios Pragalos şi Igor Iuzefovici au semnat un protocol de colaborare, în scopul asigurării cadrului legal de colaborare între cele trei părţi.

Viceministrul Octavian Bodişteanu a declarat pentru presă că vizita oficialilor europeni este binevenită, în contextul promovării versiunilor olimpice de sport.
”Avem succese considerabile în ultimii ani, la versiunea olimpică de taekwondo, iar vizita oficială la Chişinău a delegaţiei Uniunii Europene de Taekwondo denotă aprecierea performanţelor sportivilor moldoveni. În acest context, protocolul semnat de cele trei părţi – MTS, ETU şi Federaţia naţională de Taekwondo WTF – exprimă dorinţa comună de a dezvolta această disciplină sportivă în Republica Moldova” – a conchis Bodişteanu.

În ceea ce ține de mine personal, am participat la această întrevedere fiind responsabil de gestionarea relațiilor internaționale din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. Astfel, acest protocol de colaborare reprezintă o premisă pentru cooperarea ulterioară între cele trei părți semnatare, Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Națională de Taekwo-do și Uniunea Europeană de Taekwon-do WTF.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu